Täällä sitä ihan väsyneenä odotellaan niitä itusia...pari päivää maltoin olla kirjottelematta, kun oikeesti ei oo yhtään mitään tapahtunu tuolla itiörintamalla. Suihkuputeli on ollu kovassa käytössä ja kiroilua on jatkettu. Myytinmurtajissakin todettiin, että hevimusiikin jälkeen toiseksi paras kasvatustapa on kasvien mollaaminen...siis niiden haukkuminen ja niille kiroilu. Toivottavasti Mama jatkaa viitoittamallani tiellä eli muistaa kiroilla ja toivottaa siemennökset alimpaan Haadekseen. Ai niin...edellisen tekstin kommenttiin vastattakoon, että vaikka olenkin vastuuntuntoinen ja turvaseksiä kannattava ihminen, niin tällä kertaa ehkäisy on unohdettu ihan täysin...siemenet lenteli aivan valtoimenaan!!!

Taidan tässä joutessani kertoa vähän itsestäni ja muista perheenjäsenistäni. Elikkäs itsehän olen jo kolmenkympin kriisissä kamppaileva naisihminen. Opinnot on pikkasta vaille valmiit ja sen jälkeen olenkin sitten "pikkulääkäri"...ainakin muiden silmissä. Vapaa-aikani kuluu melko hyvin tällä hetkellä opinnäytetyötä tehdessä. Sitä hieman haittaa työnteko sairaiden ihmisten (mukaan luetaan myös luulosairaat ja hullut...) parissa...lähinnä rahtihommia. Muista vapaa-ajan aktiviteeteista mainittakoon ammunta useammassa eri muodossa, metsästys, lukeminen, musiikki (kuuntelu ja soittelukin), tietokoneella touhuilu (mesetys ja mailailu erityisesti), ulkoilua ja muuta liikuntaa yritän parhaani mukaan myös harrastaa...tietty nuo aiemmin mainitut aktiviteetit jonkin verran sotkee näitä harrastuksia. Niin ja nythän tuo chilinkasvatus on laskettava harrastuksiin!!!

Muita perheenjäseniä on avopuolison muodossa yksi Mies ja koiraeläimen muodossa toinen. Tällä miehityksellä elellään tällä hetkellä Kuopiossa (Mies tosin käy välillä töissä Loviisassa), josta luultavasti kevään korvalla muutetaan jonnekin...toivottavasti...

Töitä tehdessäni asustelen täällä Mamalassa, kuten taisin jo aiemmin mainita. Täältä löytyy Maman lisäksi Iskä ja myös yksi koiraeläin. Joskus täällä saattaa törmätä myös Velipoikaan parempine puoliskoineen.

Siinäpä pikainen katsaus perhe-elämään...täytepalana...hih!!! Kirjoittelen jälleen, kun keksin jotain asiaa...