Hellurei äidin pienet k****pyllyt! Blogi herää eloon Tahkolla, tänä siunattuna päivänä :) Ollaan kaveriporukan kanssa täällä viettämässä hiihtolomaa. Lomailuun osallistuu 4 aikuista ja 2 lasta.

Peltipoliisi räpsähti hetkosta ennen...ei ollu yhtään ylkkää. Ja jos oli, niin se johtui Poikain kuljettamasta Toyotasta...sen imussa jotenkin varmaan vahinko pääsi käymään :)

Kuopiossa piipahdettiin Vaasan leipomon tehtaanmyömälässä hankkimassa hieman herkkusia. Ruisleipää, piirakoeta ja munkkiloeta. Eiköhän niillä yhen yön yli pärjää :)

Seuraava stoppi oli Citymarketissa Päivärannassa...maksettu mainos :) Ostettiin taas vähän sapuskaa, että yön yli pärjätään. Juomapuolta unohtamatta. Piipahdus Siilinjärven Liiterissä lisäsi juomapuolen osuutta ruokaympyrässämme. Siitä kuva jäi jostain syystä uupumaan.

Paritalon puolikas tuli vuokrattua. Vallan on viihtyisä ja kiva...vaikkakin Marin mielestä kylmä. Ja esittelyssä mainittu toinen televisio puuttuu!!! Telska kyllä löytyi varastosta, mutta lienee pakkasen panema. Ja itseasiassahan täällä ollaan laskettelemassa ja hiihtämässä sekä suorittamassa erinäisiä talvisia aktiviteettejä, joten telska kuuseen...tai vaihtoehtoisesti haetaan paikallisesta radio- ja tv-liikkeestä tai Kesportista tänne toinen tölsö.

Ruuanlaittohommeleita tässä duunaillaan. Niistä tulee kuvaa tai vaihtoehtoisesti ei :) Miehet tuolla viimeistelee sapuskaa...lohkopottuja, broilerin minuuttipiffiä ja salladia. Jälkiruuaksi mustikkatu...tassua :) Sitten illemmalla takkamakkaraa :D