No nih...tulinkin jo tänään tänne Mamalaan. Täällä on jonkinasteinen talvi. Tuossa iltapuhteena jaettiin ykkösminarin taimet yksittäisiin turveruukkuihin. Saattaahan niistä kupsahtaa jokunen, kun ei ihan oo viime aikoina tullu koulittua taimia ja tuli ehkä käytettyä tyypilliseen tapaan vähän semmosta "ei ihan niin hellää kättä". Siinä juuret vaan ritisi, mutta ei kerrota kellekään...hys, hys. Ihan kaikkia en saanu erillisiin ruukkuihin, kun osa taimista oli NIIN pieniä.

Joka tapauksessa näkyviä taimia oli ykkösminarissa peräti 62 ja siihen lisätään kakkosminarin 9...niin 71 kaiken kaikkiaan meikäläisen laskuopilla on kurottelemassa lehtiään kohti aurinkoa.

Mietiskelin tässä jo, että mihinkähän hittoon noitten kaikkien kans joutuu. Melkein toivon, että osa kuukahtais tässä vaiheessa...mutta toisaalta...CHILEJÄ EI VOI KOSKAAN OLLA LIIKAA!!! Tuosta tosin Mies voi olla hieman eri mieltä... Tuosta sitten varmaan joku muistuttaa, jos jossain vaiheessa kiroilen chilipuskieni keskeltä: "miks näitä on näin paljon?!"

Huomenna napsin vielä kuvia kakkosminarista ja The Orkidea 2:sta!!!