En oo kerenny kirjotella vkonlopun tapahtumista enempää, kun sen tiellä raivoomisen verran. No nyt sitten raporttia Keikon kanssa temuamisesta. Ajatushan tuonne reissuun lähdettäessä oli, että Keiko tulee mukana kotiin...mutta toisin kävi, kuten otsikostakin ehkä fiksuimmat voi arvata :D

Keiko sai uudet renkulat perjantaina...tosi upeen näköset, varmasti mukavat alla :) Tosin renkuloitten oottaminen venytti shoppailupvää sinne iltaan asti eikä kauheesti keretty ite pyörää rassata. Mutta tulipahan shoppailtua kaikkee "pientä". Ja pyörähettiinpä pikasesti sitten kavereittenkin luona.

Lauantaina alettiin aamusta heti aikaseen asentelemaan renkuloita ja rustaamaan jarruja ja ihan kaikkee mahollista mitä nyt sitten kerettiin touhuilla. Intoo hommaan oli, kun ajatuksissa siinteli koneen käynnistäminen. Jarrujen rustailu ja kaikenlainen väkertely kuitenkin venytti aikataulua niin, että käynnistelyt siirrettiin suosiolla sunnuntaille.

No sunnuntaina kans aamusta heti aikaseen Keikon kimppuun...hiottiin pakosarjaa ja asenneltiin akkua sun muuta semmosta pikkusta touhua. Mun piti jostain syystä saaha putsailla takajarrut (kun etujarrutkin puhistelin niin hyväks...) ja niittenkin kans oli myöskin pientä ropleemaa...tosin ei mitään mistä ei Voimalla ja "hienosäätötyökaluilla" ois selvitty ;) Viimein, kaiken touhuamisen jälkeen saatiin homma sille mallille , että oli brummmbrummm-aika. Heh...noh...Keikohan käynnistyi melkein mallikkaasti, kuin palmun alta...ihan niinku olin ennustanukin. Mä luotin Keikoon, mutta se vähän aiheutti mulle pettymyksen tuon inkontinenssinsa kanssa!!! Inkontinenssihan tarkottaa jonkinasteista pidätyskyvyttömyyttä...(jos ei kaikki noita lääketieteen termejä tunne).

Niin...eli kone hörähti kivasti käyntiin ja pyöri moitteettomasti...MUTTAMUTTAMUTTA...kaasarit työnti bensaa yli, ihan kuin Imatran koski parhaina päivinään!!! Todettiin, että ei sillä vehkeellä kyllä ajamaan pääse. Voitte ite kuvitella: bensaa kuumalle pakosarjalle, niin siitä ei välttämättä pitemmän päälle hyvä heilu. Eli...ei muuta kun Keiko takas navettaan ja homma jäihin. Nyt sitten on tässä väliaikoina yritetty kysellä ja haalia osasia, että saatais vaiva korjattua. Tällä tietoo huomenna ois lähtö takas Keikon luo...ehkä autolla ja tuolla Suizalla...ja JOS hyvin käy (peukut ja ukkovarpaat pystyssä) niin takas tultais kahella eri pyörällä ja auto jäis sille tielle...JIIHAAA!!! No ehkä ei vielä kannata kauheesti innostua, jos osasia ei saa, mutta toivossahan on lapamadonkin mukaan hyvä elellä...

Sitten vielä yks juttu sarjaan asioita, joita en ole koskaan aiemmin tehnyt :) Tiiättekö semmosen puutarhajyrsimen...tai semmosen millä möyhennetään jotain kasvimaata...semmonen kone??? Hauska urheiluväline väärin käytettynä...oikein käytettynä varmastikin hyvä puutarhatyökalu ;) Tulipahan kuitenkii semmosella myllättyä Anopin kasvimaat hyväks. Siellä kelpaa mun jäliltä vaikkapa potun kasvaa!!!