Elokuvistakin tehdään jatko-osia niin mäkin teen näistä kylvöistäni. Tosin tästä ei taida tulla mitään trilogiaa...niinku esim. Sormusten herrat...tai Star Wars pariinkin otteeseen.

Anyway. Tänään iski pakottava tarve kylvää ja tarvehan piti jollain konstilla tyydyttää. Ei muuta kun AKRIMARKETTIIN shoppailemaan toinen minari! Ihmeteltiin Miehen kanssa, että johan oli porukkaa liikkeellä (mainosta lainatakseni: kaikkiko ne samana päevänä on lähtennä liikkeelle??? Miulla halakiaa piä siun kanssaes!!!). Eipä muistettu, että Akrimarketissa oli John Deere-päivät...mahtavia maatyökoneita! Meikä kipasi ihan pikasesti vaan hakemaan sen mitä oli vailla ja matka jatkui Mamalaan.

No eihän me nyt ihan vaan ton siementämisen takia lähetty, oli vähän autoremppaakin tehtävänä. Sillä välin kun Mies ja Iskä remppas, Mama ja mä siemennettiin niin maan kauhiasti taas. Siellä on nyt Peter Pepperit, Charlstonit ja Bolivian Rainbow:t mullan hellässä syleilyssä. Samaan minariin sitten sullottiin Maman Sitruunamelissat, Oreganot, Rucolat ja Basilikat.

Tällä kertaa...vahingosta viisastuneena, laitoin vaan yhen ainokaisen pikku siemenjyväsen ruukkuunsa (paitsi yhteen ruukkuun meni puoltoista Bolivian Rainbowta). Katellaan itääkö ne tuolleen yksinänsä sitten lainkaan. Jälleen käytin turveruukkuja ja sitä kylvö- ja taimimultaa (tai jotain semmosta). Kiroilujen jälkeen jätin ne sitten taas sinne kasvamaan. Toivottavasti Mama muistaa kiroilla...Iskä kun on sen verran rauhallisempi ja hiljasempi, että se ei ehkä niitä mene noitumaan. Paitsi illalla myöhään nukkumaan mennessään saattaa ohimennen parit prkleet lausua...ja kun se luulee ettei kukaan kuule...HAHAHAAA!!! Kuviakin siemennyksistä on. Samaa mallia, kuin aiemminkin...toivottavasti Mama ei mene vaihtelemaan noitakii läpysköitä...kohta siellä on ihan idut/siemenet sekasin. Ai niin...tuolla kuvissa vilahtaa myös The Orkidea!

Suunnittelin jo edellisellä kerralla laittavani web-kameran sinne vahtimaan...ja tietenkin linkin tänne, mistä tuota huimaa kasvua pääsis seuraamaan kaikki ystävät ja kylänmiehet. Heh...uusi tosi-tv-sarja: Firecracker's Firehouse 2007...ja pientä maksua vastaan saa sen 24/7-version. Tartteekin ottaa yhteyttä SubTV:n johtoon tämän ohjelmaidean merkeissä... :D

Jälkeenpäin (klo on nyt 22.40) tässä tuli mieleen etten hokannu kahtoo sitä kuunvaihetta. Nyt sitten tarkastin...MAHTAVAA...osuin siihen nousevaan kuunvaiheeseen ihan huomaamattani! Eli hurjaa kasvua odotettavissa...ehkä se vanha kansa tietää. Jos noista puoletkaan itää niin mä alan oikeesti uskoo noita vanhoja kertomuksia ja tarinoita...