Pojat muutti tänään uusiin upeisiin yksiöihin ja saivatpa juurilleen uutta tuoresta multaakin. Käytin jo sitä tutuksi tullutta Kekkilän Puutarhamultaa, kun tuntuvat siitä tykkäävän :) Ruukut noudattelee nykymuodin mukaan muovista linjaa edelleen, halkaisija on tällä erää n. 18 cm. Mies on piilottanu kaikki rullamitat etten jatkuvasti oo mittaamassa millimetrien tarkkuudella noita rehujani, mutta onneks on vanhoja kouluviivaimia... ;)

Suurin Cayanne on jo venähtäny n. 25-senttiseksi ja siinä on reilut kymmenen nuppua. Edelleenkin mä vähän arvon, notta menenkö nyppimään ne ekat kuka pois vai nöy. Kun ahneena paskiaisena tietty tahtois mahollisimman paljon satoa ja jos se siihen kerran auttaa niin mikä ettei sitten nypitä. Toisaalta, kun ne kerran pukkaa ees vähän kukkasta, niin tohtineeko niitä mennä nyppimään, että ees jotain marjan tynkiä sais tänä vuonna. Ens vuonna voi sitten alkaa enemmän hifistelemään ja kokeilemaan. Jos pysyttelis ihan vaan perusasioissa näin ekana vuonna. Palataanpa takas noihin pituusmittoihin. Paprika voittaa pituudessa ton Cayannen. Se on viruttanut lehtensä lähes 30 cm korkeuteen. Siinä myös on useita kukkanuppusia. Nuppuja on myös molemmissa Habaneroissa ja toisessakin Cayannessa. Muut Pojat yrittää vielä kurkotella pituutta lisää. Suosikkipoika jatkaa kasvuaan varmaan tahtiin, nuppuja siinä ei vielä oo näkösällä, mutta mä luotan siihen, että se tuottaa valtaisan sadon! Tällä hetkellä pienin on edelleen se Charlston, joka on vähän reilu 10-senttinen. Kaikki muut, tuota Charlstonia lukuunottamatta, tekevät kovasti oksia ja kasvattavat lehtiä...varretkin on paksuuntuneet ihan hyvin. Noilla muilla korkeutta on ehkä n. 15-20 cm.

Ruukunvaihdon myötä Poikien alustana toiminut tv-pöytä kävi aivan liian pieneksi ja ne elelevät nyt parvekkeen lattialla seinän vieressä. Ja tästä päivästä lähtien ne saavat viettää yönsäkin ulkona. Tosin just tuossa sääukko radiossa lupas hallaa Pohjanmaalle, mutta sehän on kaukana täältä. Mä luotan, että Pojat pärjää tuolla...ja kuten edellisessä kirjoituksessa mainitsin: kukaan ei jää niitä kaipaamaan (paitsi minä...). HEIKOT SORTUU ELONTIELLÄ! TAISTELKAA PRKL!!!

Ja tässä vielä pakolliset kuvat...

 

Edit: klo 22.43

Unohtu mainita, että annoin kaikille vielä keppiä...kuten ehkä kuvista voi huomata. Ihan vaan sillä, että pysyvät pystyssä tuulten tuiverruksissa, kun kerran asustavat nyt tuolla pihalla.