Kyllä on Papin siemenissä puhtia! Kakkoserästä Bolivian Rainbow on tunkenut ihmisten ilmoille kolme itua, samoin Charlston. Suosikkipoikani Peter Pepper on survaissut kolmesta ruukusta ituset näkyviin...ja kun vähän käytin pikkuista etusormeani mullan siirtelyyn niin neljäskin näytti olevan tulossa. Tämä oli tilanne eilen sunnuntaina, kun pikaisesti piipahdin pikkuisiani vilkasemassa. Eilen oli pakko jättää kirjottamatta tuo, kun eihän kukaan sitä ois uskonu...pitäny vaan aprillipilana! 

Minarissa numero yksi oli myös jotain lisäitämistä tapahtunut...ainakin Ramirojen lisäksi Pygmit oli itäny kaikki. Kovasti täällä jo suunnitellaan noitten ykkösminarin taimien jakamista...kun niillähän tulee ahdasta, kun piti tunkee neljä siementä ruukkuunsa. Ja tuohan johtui ihan siitä ajatuksesta, että eihän ne kaikki voi itää... ;) Pässinkäisen aikaan menen taas töihin, joten voisinpa vaikka jakaa niitä vähän väljemmin sillon.

Ja mitä tulee kakkosminarin Maman yrttiviljelmään, niin siellä on idetty mahtavasti myös. Joka ikinen ruukku pukkaa vihreetä jo melkein yli äyräidensä. Olosuhteet Mamalassa ovat siis loistavat. Toisaalta vähän ihmetyttää, kun Capit ja Ajit ei oo lähteny itämään...epäilenpä, että tässä kohtaa on Papin siemenet pääseet kuivahtamaan tai ne on jotenkin erotettu isännästään ennenaikaisesti...jotain mystistä niissä on joka tapauksessa. Jos ei niissä ruukuissa tapahdu tän kuun loppuun mennessä mitään niin heittelen niillä vappuna känniääliöitä ja variksia, jos sattuvat tielle osumaan :D