Tänään Pojat sai sitten uudet kodit. Tarkotus oli laitella taimet viime vuotiseen tapaan erillisiin ruukkuihin, mutta varastossa ei ollukaan tarpeeks ruukkusia. Eilen kävin dyykkaamassa roskiksen, että jos alakerran kukkakauppa ois heittäny sinne jotain käyttökelposta, mutta meikäläisen tuurilla roskahässäkkä olikin ihan vasta tyhjennetty eli apuja ei sieltä saanu. Tänään sitten käväsin kyselemässä kukkakaupan tädiltä, josko jotain kippoja löytyis...no ei oikein löytyny...paitsi hienot "sixpäkit", joissa Pojat nyt sitten asustelee. Lahjotin irtoruukut Mamalle, kun silläkin ois ruukkujen vaihtoja tiedossa.

Ruukutuksen yhteydessä se aiemmin kovia kokenut Petteri sai lähtee roskikseen...varsi näytti kyllä kohtuu terhakalta, mutta se oli vaan varsi...kaikki haituvat puuttu. Toisaalta harmittaa, kun se kuitenkii oli Suosikkipoika, mutta toisaalta hyvä vaan, että sain yhen pois, niin ei tarttenu mitään irrallisia laitella, kun nyt nuo mahtu kaikki mukavasti noihin kolmeen sixpäkkiin.

Eli siis taimia on nyt jäljellä kaikkiaan 18:

  • Cayanne 6 kpl
  • Pygmi 4 kpl
  • Hercules 3 kpl
  • Hot Lemon 2 kpl
  • Peter Pepper 2 kpl
  • Habanero 1 kpl

Hiukkasen huolissani olin noitten rehujen juurikasvusta...kun niillä oli aikasta pikkuset juuret...ellen mä nyt sitten remponu niitä irrotellessani turveruukkuja. Toivottavasti nyt sitten jaksaavat kasvaa isoiksi ja vahvoiksi :D

Samassa yhteydessä vaihdoin myös rahapuitten asuinpaikat ristiin...saa nähä mitä ne tykkää tuommosesta puutarhamullasta, mutta eivät kyllä hienompaakaan saa. Jos ei kelpaa niin kuolkoot pois :)

Edit 17:02: Tulin vielä kertomaan, että pykäsin n. reilu viikko sitten tuosta vierashuoneesta kasvihuoneen...lämpötila siellä on reilut 24 raatia (jos vaan oven muistaa pitää sulki). Valoa tulee ikkunasta suht' hyvin ainakin näin aurinkoisina päivinä. Yritän näin luoda Pojille otollisempia kasvuolosuhteita :D