Vähän päivitystä Poikien tilanteeseen taas pitkästä aikaa. Nyt sitten yks Cayanne punottaa melkolailla kokonaisuudessaan. Siinä on vaan kovin pieniä noi marjat. Kahdessa muussa Cayannessa on isompia marjoja ja niissäkin jo värinvaihtoo on jossain määrin tapahtunu. Charlstonin marjat on edelleen tuommosia luumunvärisiä eikä niissä ainakaan meikäläisen silmällä oo mitään tapahtunu...ei ne marjat oo ees kasvanu yhtään :( Bolivian Rainbow vaihtaa väriä myös, mutta melkeinpä siitä vaaleenkeltasesta vihreeseen ja sitten suoraan oranssiin/punaseen. Ei siinä mitään semmosia vaaleen liloja ja sinertäviä oo ollu, niinku kaikissa kuvissa??? Ramirossa on myös värinvaihto meneillään...ja Paprikat on pieniä, mutta keltasia lähestulkoon kokonaan. Pygmeissä on tosi vähän marjoja ja ne on ihan TODELLA onnettoman kokosia, mutta sielläkin väri vaihtuu pikkasen. Habanerotkin on kans vähän surkeen kokosia, mutta punerrusta niissäkin näkyy. Peter Pepperiin oon kyllä tosi pettyny...se nyt pukkaa kukkasia aina sillon tällön ja nuppuja, mutta ei niistä mitään oo tullu. Kukat tipahtaa heti kohta pois ja nupun alut kuivahtaa...syy tuntematon. Kuitenkii tahon sitä kasvamaan ens vuonnakin...kyllä ne marjat on sitäpaljon hienon näkösiä ;)

Anoppilassa Ramiro on kasvattanut hienoja marjoja...olikohan niitä peräti 7 kappaletta ja kasvi itessäänkin on melko hyvän kokonen. Värinvaihtoo siellä ei vielä oo tapahtunu. Kuvankin niistä otin. Mamalassa puolestaan Cayanne tekee nättejä suikuloita ja niitä on melko paljon. Uhkasin käyvvä ne sieltä pöllimässä jahka kypsyvät ;) 

Kuviakin edelleen tänne pitäs saada, mutta tällä hetkellä kamera on jo lähteny matkaamaan kohti WC:tä eli West Coastia, tulevaa sadonkorjuujuhlaa silmällä pitäen. Muutenkii tää päivitys on ollu vähän hidasta...lähinnä vapaat menee mettässä riistan perässä juostessa eikä sitten työaikana kerkee/jaksa alkaa kirjottelemaan. YRITÄN laittaa kuvat jahka tuolta sadonkorjuista selvitään takas kotiin... Metsästysosastosta mainittakoon sen verran, että on täällä tänä syksynä päästy jo juppepupun ja pyyn makuun...ai ai mitä herkkuja!!!