Yritetäänpä suuren yleisön kohtalaisesta painostuksesta taas herätellä tätä blogia henkiin. Heti alkuun mainittakoon, että blogi saa uutta suuntaa tunkeutumalla askartelujen ja käsitöiden maailmaan. Chilien kasvatus on siirtynyt toiseen osoitteeseen...siis fyysisesti. Homma on sälytetty Mamalle :) Todettiin nimittäin ettei ne prkleet kasva tässä meillä ollenkaan niin hienosti kuin Mamalan kasvuhuoneessa! Käyn siellä kiroilemassa niille sitten. Tämän vuoden idätys on jo suoritettu...taimia on siellä ihan kiitettävästi ja ilmeisesti tänään ovat saaneet kyytiä jo isompiin ruukkuihin. Räppäilen kuveja seuraavalla kerralla käydessäni...jos muistan :)

Se rehuista, nyt käsitöihin! Viime vuonna mua puri jälleen joku ihmeen käsityökärpänen...innostuin vääntämään koruja!!! Joo-o...ihan omin pikku karvakätösin.  Materiaaleina toistaiseksi käytän lasi- ja kivihelmiä, kristalleja, hopeoituja metallihelmiä ja hopeoituja korunosia. Kuvia tekeleistä tässä. Olen yrittänyt muistaa kuvata kaikki väännökset, mutta joitain on unohtunut.

Ja ettei siinä sitten ollu tarpeeks yhelle vuodelle, niin syksyllä sitten iski neulomisvimma n. 15 vuoden hiljaiselon jälkeen! Isännälle piti valmistaa saapassukat...ja saapassukat väkersin. Kantapää on muka aina ollut kamalan vaikea tehdä, mutta ihan perusohjeella sekin onnistui nyt tuosta vaan...liekö jostain tullut semmosta iän tuomaa varmuutta? Muutamien sukkien ja kaulahuivien jälkeen innostuin huovuttamisesta. Huovutetut lapaset = Hapaset muodostuivat omalta osaltani viime talven hitiksi ja niitä tuli värkättyä ainakin viidet. Huovutin Hapaset pesukoneessa ja välillä lopputulos yllätti, eikä aina positiivisesti :) Jossain vaiheessa sain käsiini Novita Syksy 2010-lehden, josta löytyi aivan mahtava Karhu-villapaita. Isännän siskon miehentekele on jossain määrin Karhu-oluen ystävä, joten paitahan piti joulupukin konttiin vääntää. Ei se ihan pukin konttiin kerennyt, mutta valmistuipahan kuitenkin...ja siinä tosiaankin näkyy se käsityön leima :) Kuvia neulonnaisista täällä.