Viime aikoina on taas puikot heilunu. Helmikuussa aloitettu "nuttu" valmistui viimein...ja löysi omistajansakin. Oli kohtalaisen iso urakka. Hienostihan se alkoi, mutta kun takakappale oli yli puolenvälin, tajusin ettei se ihan oikein mennyt. Lehti, josta ohje oli, oli englanninkielinen ja jotenkin oletin, että puikkokoot yms. on myös UK-kokoja...no ei ollu! Ei muuta kun purkuun ja pienemmät puikot tilalle. Siltikin nutusta tuli kohtalaisen suuri, kun enhän mä sitten huomioinu sitäkään, että käytin paksumpaa lankaa. Oikeestaan hihat oli loppupelissä ainoot, jotka oli vähän hurrrjan pitkät, muuten menetteli.

Nutun jälkeen sitten teki mieli tehdä jotain pikaista ja pientä :) Eli sukat työn alle. Päätin tuossa aiemmin osallistua "Hyvän Mielen Sukat"- kampanjaan), jossa neulotaan sukkia mielenterveysongelmista kärsiville nuorille. Mamalta tuli parit sukat ja itse neuloin "Maailmankaikkeuden Karmeimmat Sukat". Ne neulottuani voin todeta, että kirjava lanka ja kennoneule/kuvioneule ei välttämättä oo mikään hirveen ihana yhdistelmä :) Mutta toivottavasti ne saa kaikessa karmivuudessaankin jonkun hyvälle mielelle :D Noiden sukkien valmistuttua aloitin heti seuraavat...tällä hetkellä työn alla on lyhytvartiset "sisäsukat".

Sukkien teon ohella väkerrän Pitsikukkapontsoa. Löysin alakerran kaupasta Novitan Puro Batik-lankaa alesta ja lehdestä löytyi vielä kiva ohjekin. Pontso on vielä kovasti keskeneräinen, mutta valmistunee sekin aikanaan :) Noitten pitsikukkien lisäksi siihen pitäisi vähän jotain reunuksia virkatakin. Meikäläisen virkkaukset kun on viime aikoina rajoittuneet siihen ruipeloiseen virtahepoon. Virtahepokin muuten löysi uuteen kotiinsa ja odottelee nyt poikastaan tulevaksi :D

Tänään muuten tuli hankittua KnitPron Cubic Symfonie Rose-puikot. Nuo puikot on semmoset neliskanttiset...saa nähdä miten ne meikäläisen kätöseen käyvät. Ovat sanoneet, että tiukan käsialan omaavat sais noilla vähän väljempää tehtyä. Hommasin aluksi 3,5 mm, joilla aion väkertää sukat kokeeksi, jahka saan ensin nuo lyhytvartiset pykättyä. Tietty vois vaihtaa "lennossa, mutta pelkään, että vaihtokohta sitten erottuu kamalasti, joten jäävät hetkeksi odottelemaan.

Katsele kuvia viime aikojen tekeleistä ja muutamista vanhemmistakin räpellöksistä tästä --> KLIK!

Edit: näköjään ei tuonnekaan kaikkia kuvia jostain kumman syystä saanut :/