Meikäläinen ei erota rikkaruohoa itiöstä, mutta Mama ja Iskä väittää, että Ramiro olis alkanu pukata itua...mä kyllä luulen, että se on hometta. Mama väittää jokskii sirkkajuuriks. Mitä ***vettiä on sirkkajuuret? Mä en ainakaan oo koskaan moisista kuullukaan...kuukkeli kehiin nyt sitten:

"Yleensä siemenestä työntyy esiin ensimmäisenä sirkkajuuri. Siinä kukka tekee ihan viisaasti, sillä juurta kasvi tarvitsee ihan ensimmäiseksi, jotta se saa vettä kasvamiseen. Vararavinnon turvin siemen jatkaa kasvuaan, nyt kun sille on kasvanut hieno uusi sirkkajuurikin. Seuraavaksi työntyy esiin sirkkavarsi ja siitä ensimmäiset lehdet, sirkkalehdet." (http://www.lastenpuutarha.fi/harrasta-puutarhassa/lanttu/puutarhanvuosi/)

Että lastenpuutarhasta sitten löytyi vastaus...jäädäänpä sitten odottelemaan niitä sirkkalehtiä. Olisin kyllä vähän kaivannut tarkempaa kuvausta noista sirkkajuurista, että minkä näkösiä ne on? Kun rukussa on jotain höttöö, mikä muistuttaa lähinnä hometta, mutta Maman mielestä ne on juurikin noita sirkkajuuria...uskotaan sitä sitten, onhan sillä kuitenkin se Orkidea :) Hyväksytäänkö sirkkajuuret nyt sitten siihen näkyvään itämiseen?

Iskällä oli muuten suunnitelma lupauksensa lunastamiseksi. Se oli suunnitellu tuovansa pihalta männynoksan, josta ois nyppiny niitä neulasia, jotka se ois istuttanu sitten mun ruukkuihin. Varmaan en ois ees tajunnu, kun oisin vaan nähny vihreetä mullan pinnalla!!! Hihkunu ja hyppiny ympäri taloo varmaan vaan. Ja Iskällä ois ollu hauskaa. Eläkeläisillä on halvat huvit :D

Ai niin...mähän olen nyt siirtynyt taas omaan kotiini ja itiöt jäivät Maman hoivaan. Mama lupas ilmoitella, kun jotain vihreetä alkaa pukata mullasta ylöspäin.