Kiinalainen uusi vuosihan vaihtui 6.2. ja pitihän sitä oma kiinalainen horoskooppi lukasta. Käykääpä muutkin vilkasemassa omanne esimerkiksi täältä.

Toiminnasta ja hauskanpidosta nauttiva Lohikäärme pääsee loistamaan omassa hurmaavassa elementissään Rotan vuonna ja ihastumisia riittää jokaiselle päivälle. Sian vuoden jälkeen tällainen vauhdikas ja paljon uusia mahdollisuuksia tarjoava vuosi saa Lohikäärmeen hihkumaan innosta. Toinen toistaan ihastuttavampi tai tuottavampi tarjous kuuluu Lohikäärmeen viikottaiseen rytmiin, mutta ihan kaikkea ei sentään parane ottaa vastaan. Suurimmaksi ongelmaksi muodostuu lopulta aikapula, joka pakottaa arvioimaan kullan kalliita projekteja tiukalla otteella. Muutenkin Lohikäärmeen tulee olla tarkkana siitä, että ei päästä ketään muuta hallinnoimaan omia projektejaan, sillä Rotan vuonna on huijareita liikkeellä. Liike- ja lomamatkat onnistuvat nyt loistavasti ja antavat hyviä eväitä tuleville bisneksille.

Melkosta menoa tiedossa siis...MAHTIA!!! Innosta hihkuminen alkaa heti...

Kas näin saadaan sitten Uusi vuosi blogin osalta kätevästi käyntiin. Eipä oo paljoo tullu kirjoteltua tänne, kun ei oo chilikasvustoo jälellä viime vuodelta eikä uutta vielä tulossa. Tarkotuksena ois laittaa uudet pikku pa***aiset kasvamaan tuossa puolen kuun kantturoissa, kun kuukin on nousevana jne... :) Saa nähä vaikuttaako n. kuukautta aikaisempi kylvöajankohta mitenkään kasvuun tai satoon. Viljelymenetelmää en aio sen kummemmin vaihtaa, mutta lannottimen käytössä joudun varmaan vähän kantaani muuttamaan. Mutta sehän on sitten sen ajan murhe...kunhan nyt ees jotain ituja ensin ois mitä paapoa.

Pappi lähetti joulupakettina suosikkipojan (Peter Pepper) siemeniä, kun oma puska tiputteli viimeks marjansa ennen kun ne kerkes kypsyä. Tänks Papille! Tuon lisäks laitan satavarppina ainakin Cayannea itämään...ja Pygmikin todettiin melko herkulliseks viime vuonna. Ja Mama tahtoo tutustua Bolivian Rainbowiin. 

Kasvatuspaikka lienee taas parvekkeella, jahka kelit sallii...mietityttää vaan, kun viimekshän tuli tapeltua niitten kaiken mualiman önniäisten kanssa, että pitäskö osa jättää sitten sisälle EHKÄ ötököiltä turvaan? Toisaalta pihalla olis valaistus ehkä huomattavasti parempi...voi voi, mitä kauheita päätöksiä. Mutta antaa hevosen miettiä, sillä on isompi pää!!!

Muuten...kyselyjä Wanker Fathair Koistisen seikkailuista on kantautunut korviini aika ajoin ja vastattakoon, että mahdollisesti lähiaikoina saattaa jatkoa olla tuloillaan... ;)