Jeba ilmotteli tossa päivällä johonkin aikaan, että sieltä Petteristä löytyy nuppu...no kotiin päästyäni oli pakko mennä sörkkimään omaa Suosikkipoikaa...ja kylläpä sielläkin lehtien piilossa yks pikkunen nuppunen on kurkistelemassa. Tässä välissä vois vetää aaltoja ja ihmispyramideja :D

Muuten chilirintamalla vietellään normaalia eloa...vähän epäilyttää, että yhessä Ramirossa olis jotain ötököitä, kun sen uusiin lehtiin on ilmestyny reikiä, mutta ei siellä kyllä silminnähtäviä önniäisiä oo. Ja vaikka jotain näkisinkin niin en mä niille mitään osaa tehä...Raid tappaa talossa ja parvekkeella???

Nyt oon jättäny sen suurimman Cayannen ja ton Paprikan nuput nyppimättä, muut saa edelleen nupunpoistokäsittelyä. Cayannessa näytti olevan hirveesti nuppuja (lähemmäs nelkyt ellei yli) eli sieltä ootellaan kovasti kukkasia sitten. Kokoa kaverilla on 40 cm ja tuuhee kun mikä :) Suosikkipoikakin on kuronut mittaa itelleen jo peräti 20 cm. Ylipäätään kaikki kasvit on tuossa 20-35 cm haarukassa. Habaneroista on tullu hauskannäkösiä. Täällä edelleen kelit varmaan ketuttaa noita Poikia, kun ei oo aurinkoo...vettä ja harmaata vaan, ketäpä sillon huvittaa hirveesti kasvaa?

Tässä vielä muutama kuvanen.