Hellurei äidin ja isin pikku riiviöt!!!

Kirjottelenpa muutaman rivin kuvatuksineen tuosta kotiinpaluumatkasta. Matka oli jopa pidempi kun menomatka...yllättävää ;) Paikat oli ihan rikkipoikkikatki, joten heti alkuunsa pysähdyttiin Kuusamon Uistimen tehtaanmyömälässä.

 Jotkut tietääkin minkämoinen "harakka" meikäläinen on...eli kaikki kiiltävä kiinnostaa, niin myös värjätyt pellinpalat :) Ja voin kertoo, että tuolla oli valikoimaa joka lähtöön. Tässä nyt osa matkaan tarttuneista kiiltävistä. Osa lähti jo eteenpäin. Mähän siis en kalastamisesta juurikaan mitään tajua...ja ostelenkin noita uistimia ja pilkkejä ihan ulkonäön perusteella. Se mikä meikäläisestä näyttää kivalta, on tähän asti näyttäny kaloistakin ihan kivalta, kun jokunen sintti on tullut saatua :) Ens viikolle vähän jo pilkkireissua taas suunniteltiin, että pääsis tuota Bluesia ja tuota Jazzia kokeilemaan (ylärivin paketeista kaks vasemman reunimmaista). Loput oottaa sitten sulia vesiä.

Seuraavaan vierailukohteeseen käännyttiin risteyksestä, missä tökötti tämmönen kohtalaisen kokoinen konesaha!!! Ja vielä ihan oikeen merkkinenkin ;)

 Eli kohteena oli Riipisen riistaherkkumyömälä. Ja arvatkaa vaan tekikö mieli ostaa vähän kaikkee herkkusta. Kyllähän sieltä jotain matkaankin tarttui, tosin enimmäkseen pientä tuliaisviemistä.

Näitä hintoja ei ees meikäläisen tilipussukka kestäny. Arvatkaa vaan tekikö mieli. Karhua...MURRRRRR!!!

Näitten vierailujen...joihin muuten vierähti melkein KAKS TUNTIA...jälkeen ajeltiinkin sitten yhtä soittoo Kuopijjoon, mistä sitten körysteltiin kotio. Hirvee kamaskyrde pihalla ja rappusissa, mutta LÄHES kaikki tavarat oli tallella. Ainoostaan yks lapanen ja acculaturi jäi Rukalle. Nyt sitten onkii pyykätty pari päivää...ja huomenna se sitten ois töihin meno. Melkein kiinnostaa kuin kilo p***aa, mutta pakkohan se vaan on mennä :) Oispa ees semmonen rauhallinen ja pehmee lasku...ainahan sitä voi toivoo...pläääh!!! Mutta paletaan taas astialle, murmelit!!!