Saatuani Pojat uusiin ruukkuihin, päätin soittaa hyvälle ystävälleni Wankerille ja pyytää hänet taas vahtihommiin. Varmaan muistatte Wankerin jo viime kesältä? Ken ei muista, voi käydä vilkasemassa arkiston saloja 2007 kesäkuun kohdalta ;)

1478586.jpg

Wanker on siis palannut ja tuonut tällä kertaa mukanaan myös lentävän ystävänsä Kermitin avustamaan chilitarhani vartioinnissa.

1478588.jpg

Wankerin lisäksi pyysin toista vanhaa ystävääni, Rank Xeroxia, avuksi takaamaan puutarhani turvallisuutta. Jostain syystä unohdin mainita asiasta Wankerille...niinpä kasvihuoneessani tapahtui mielenkiintoinen kohtaaminen.

1478594.jpg

Wanker oli partiolennolla Kermitin kanssa, kun hän näki puutarhassa tunnistamattoman liikkuvan esineen (UMO = Unidentified Moving Object).

1478597.jpg

Kermit laskeutui sulavasti tömähtäen ja Wanker hyppäsi wookieloikalla sen selästä maahan. Hän osoitti UMOa möhnäkiväärillään ja tivasi tämän henkilöllisyyttä. UMO esittäytyi: "Olen Rank Xerox. Etkö tunne minua?" Wanker raapi hetken rupelotäiden asuttamaa päätään, kunnes muisti. "Taistelimme Kurmoottaajaa vastaan Perseus-planeetalla!!! Vuodet ovat kohdelleet sinua kaltoin, ystäväni. En meinannut tunnistaa sinua lainkaan." Rank ja Wanker alkoivat muistella menneitä aikoja...tarina menee näin:

1478605.jpg

Kurmoottaja kuuluu aiemmin tapaamamme Charles Chiliwormin kaltaisten intergalaktisten rikollisten jatkuvasti kasvavaan joukkoon. Koulukiusauksen uhriksi joutunut Kurmoottaja kallistui jo 13-vuotiaana Voiman pimeälle puolelle. Hän vietti koko nuoruutensa Shit-lordien temppelissä oppien erilaisia taitoja. Jedit ovat hänen ja muiden Shit-lordien pahimpia vihulaisia.

1478600.jpg

Tuona nimenomaisena päivänä, jolloin Wanker tapasi Rank Xeroxin, Kurmoottaja oli laskeutunut Shit-liiturillaan Perseus-planeetan Pastillikaivosten läheisyyteen tarkoituksenaan anastaa erittäin arvokkaita ja harvinaisia Rekkamiehenpastilleja.

1478611.jpg

Rekkamiehenpastilleja kasvaa ainoastaan Perseuksessa. Kyseiset pastillit ovat suurta herkkua Shit-lordien pakanallisilla illallisilla. Ja kuten arvata saattaa...lordit eivät ole valmiita maksamaan hurjia summia kyseisestä herkusta...niinpä asialle laitettin...kukapa muu kuin Kurmoottaja.

1478612.jpg

Rank Xerox toimi tuolloin Pastillikaivosten ylimpänä vartiojehuna ja oli suorittamassa pakollista rundiaan kaivosten ympäri, kun hän löysi Kurmoottajan aluksen.

1478613.jpg

Rank vilkuili ympärilleen ja huomasi Kurmoottajan Rekkamiehenpastillien kimpussa.

1478614.jpg

Rank lähti vauhdikkaasti rullailemaan kohti Kurmoottajaa päästelleen kovaäänisistään APUA-huutoja hälyyttääkseen muut vartiorobotit paikalle.

1478615.jpg

Matkalla hän työnsi ulos tarttumakätensä, jonka avulla hän arveli pystyvänsä pidättelemään Kurmoottajaa, ja suojelemaan noita kallisarvoisia Rekkamiehenpastilleja siihen asti kunnes apuvoimat ehtisivät perille.

1478618.jpg

Hän tiesi, että Kurmoottaja oli saanut oppia Pimeästä Voimasta, muttei arvannut kuinka vahvaksi Kurmoottaja oli vuosien saatossa kehittynyt. Niin kävi, että Rank löysi piakkoin itsensä maasta makaamasta valosapeli hänen ainoaa näkövärkkiään osoitellen.

1478620.jpg

Kurmoottaja jumitti Rankin liikkumavärkkien servot sähköpurkauksella ja jätti tuon urhean pikku robotin maahan makaamaan käyden itse takaisin Rekkamiehenpastillien kimppuun.

1478625.jpg

Tässä vaiheessa on vanhojen ystäviemme Wankerin ja Jedimestari Yodan aika astua kuvaan. Pastillikaivokset ovat Jedien suojeluksessa ja hälytys epämääräisistä tapahtumista lähti Yodan korvakarvasensoreihin.

1478627.jpg

Yoda kävi taistoon Kurmoottajaa vastaan. "Jätä Rekkamiehenpastillit rauhaan!!!", Yoda huusi huitoen valosapelillaan.

1478631.jpg

Yodan vetäessä Kurmoottajan mielenkiinnon itseensä, Wanker hiipi Kurmoottajan taakse, viritti lyömäkätensä ja kalautti Kurmoottajaa Wookienuijalla kupoliin.

1478632.jpg

TADAA!!! Paha voitettiin taas Jedimestari Yodan sekä Wanker Fathair Koistisen avulla. Rekkamiehenpastillit säilyivät vahingoittumattomina.

1478633.jpg

Yoda palautti Voiman avulla Rank Xeroxin liikkumavärkkien servot järjestykseen. Rank Xerox oli kiitollinen saamastaan avusta ja servojensa ehjäämisestä entistä ehompaan kuntoon. Kurmoottaja toimitettiin vankilaplaneetta Con'nalle, missä hän tiettävästi on edelleen.

Näin sai alkunsa Wankerin ja Rank Xeroxin kaunis ystävyys. Kaveruksilla on ollut vuosien varrella useita yhteisiä seikkailuja, joista he kertovat ehkä myöhemmin...