Mahtavaa ihmiset! Satanen hurahtanut rikki vierailijalaskurissa!!! Kiva tietää, että ainakin joku joskus täällä vierailee! Kiva olis tietää, kuka tuon satasen laskuriin paukautti.

Hilu haastoi kertomaan 7 faktaa itsestäni ja haastamaan lisää porukkaa. Haaste lähtee eteenpäin Jeballe...enempää blogin omistajia en taida tähän hätään keksiä...siis ketä ei ois jo haastettu tai joka pystyis vastaamaan. Mutta tässä faktat:

  1. Olen hurahtanut chileihin.
  2. Olen hurahtanut Star Warsiin.
  3. Olen hurahtanut Ugly Dolleihin.
  4. Soittelen saksofonia omaksi ilokseni ja naapureiden riesaks.
  5. Asun aivan liian isossa asunnossa.
  6. Ainoat paheeni ovat flirttailu ja salmiakki :D
  7. Tahtoisin ajella päivän Särkänniemen Tornadossa!!!

Kerrotaanpa tähän väliin sitten kuulumiset tuon shoppailu/rentoutumisreissun jälkeen chiliosastolta. Pojat on kasvaneet kovasti. Nyppiminen on ainakin aiheuttanut valtavaa haaroittumista ja nuppuja ne yrittää nyt pukata mitä ihmeellisimpiin haaroihin. Ihan vaikuttaa siltä, että edelleenkin yritetään pukata kukkaa maailmaan niin etten huomais :) Pikkuhiljaa oon alkanu kallistua sille kantille, että ainakin Paprika saa jäädä nyppimättä ja taidanpa jättää sen isoimman Cayannenkin jo rauhaan. Siellä on varmasti jo parikymmentä nuppua tulossa. Ja tänään tarkastin nuputustilanteen niin myöskin pikkuinen Charlston on yhdellä nupullaan liittynyt nuputtajien kerhoon. Eli tällä hetkellä Suosikkipoikani loistaa nuputtomuudellaan, mutta oon aivan varma, että viikon sisällä sekin pukkaa riemukseni nupun tai pari näkyviin. Lehtiä ja haaroja se kovasti ainakin tekee...jos siitä voi mitään päätellä :)

Kelit täällä ei oo kyllä yhtään suosinu noita Poikia. Sadetta, harmaata, viileetä...päivällä hyvä, jos jotain 15 astetta mittari jaksaa näyttää. Ja tietenkin täällä myöskin tuuleksii jonkin verran. Kovasti mietityttää, että ehtiikö satoa tulla minkään vertaa, kun kohta on jo heinäkuukin puolessa välissä. Mutta onhan sitten vielä elokuussa yleensä aika lämmintä...tosin tiiä sitten miten nuo kelit tässä paranee tai on parantumatta. Aurinkoa sitä kaipais omakin hipiä, mutta ainakin lähipäiviks on edelleen luvattu sateista ja harmaata. Ankeeks vetää jo vähän omaa mieltä, mutta kyllä tästä vielä päästään kesästä nauttimaan...siitä oon ihan varma!