Nyt sitten kaikki tekemään aaltoja siellä kotikatsomoissa...sillä täällä on näkösällä ensimmäinen marja...ja toinenkin ensimmäinen marja...ja vielä kolmaskin ensimmäinen marja! JIIHAAA! Cayannen pöllytys on näköjään tuottanut tulosta eli ei se ihan turhaa oo vaikka joku väittääkin sitä typerännäköseks ja -tuntuseks.

Toisessa Ramirossa on jo kukka auki, samoin Paprikassa useita kukkasia avoinna. Ja niitähän on kaikkia pöllytelty. Mä oon vieny muuten ton pöllyttelynkin äärimmilleen...ettei vaan lajit pääse keskenään sekottumaan on jokaiselle oma suti, jolla siitosta suoritetaan :D Muissa lajitovereissa on paljon nuppuja, mutta ei vielä aukinaisia kukkasia...niitäkin kyllä kovasti jo ootellaan, kun alkaa tää kesä vedellä ehkä viimesiään. Tai mistä sitä tietää mitä tämä elokuu tuo tullessaan?!

Oon lähössä huomenna pienelle reissulle Päijät-Hämeeseen. Käyn vilkasemassa Jeban Poikia. Omat Pojat jää Maman hoivaan sen reissun ajaks...samoin Koiraeläin. Reissu kestää ehkä jotain vajaat 24 h eli lauantaina tuun jo takas kotiin...ellen jää sinne Päijät-Hämeeseen. Onko muuten Päijät-Hämeeläiset yhtä hitaita kun hämäläiset esim. Tampesterin suunnalla (ne nimittäin ON hitaita)? Onko se samaa Hämettä? Tässä taas pari kiperää kysymystä, jotka savolaista mietityttää... :)