Taas on vierähtänyt aikaa edellisistä kirjotuksista. Oon ollu vähän laiska...myönnettäköön, mutta vaan tän kerran. Mähän normaalisti oon niin pirun ahkera ja aktiivinen :)

No viikonloppuna tuli käytyä töissä ja samalla pääsin tsekkaamaan itutilanteen! Ei voi sanoo muuta kuin: MAHTAVAA!!! Siellä on itua vaikka muille jakaa. Eli sirkkalehtiä näkyvissä seuraavasti:

  • CAP1151 ja Aji Cristal: ei ituja vieläkään, mutta edelleen luottavaisin mielin niitä oottelen.
  • Habanero: yhdessä ruukussa neljä ja toisessa ruukussa kaksi kasvukasta.
  • Cayanne: yhdessä ruukussa kaksi ja yksi juuri nostamaisillaan lehtensä pystyyn, kolmessa ruukussa kolme ja kahdessa ruukussa neljä itusta.
  • Ramiro: neljässä ruukussa kaikki neljä itänyttä ja yhdessä kolme.
  • Pygmi: kahdessa ruukussa kolme itua, yhdessä kolme ja yksi nostamaisillaan lehtensä pystyyn ja yhdessä neljä itusta.

Eli sieltä hiukkasen on tulossa lisää viime kertaiseen verrattuna. Ja noiden lisäksi Tulipappi tuuppasi taas lisää siementä lootaan...siis postilootaan. Sieltä tuli Peter Pepperiä, Bolivian Rainbowta ja Charlstonia. Toi Peter on mun suuri suosikki...ehkä suurimmaksi osaksi ulkonäkönsä takia...ja oon aatellu jo risteyttää sen Habaneron kanssa, jotta siitä saisi ehkä vielä vähän härskimmän näkösen. Jos osaisin Photoshopata niin voisin väkertää semmosen toiveristeytyksen, mutta kun en osaa niin antaa sen jäädä jokaisen oman mielikuvituksen varaa. Siis toi risteytyshän oli tosiasiassa Miehen idea...mä vaan jälleen kerran innostuin siitä vallan kovin :) En tiiä vieläkö noi kerkeis itämään, jos istuttais kohta puoliin, jahka kasvihuone vapautuu noilta edellisiltä...vai meneekö liian myöhäiseks...Pappi vois kommentoida tuota. Kun mieli tekis laittaa ne kasvamaan, mutta jos on jo liian myöhäistä??? Menee hyvät siemenet hukkaan sitten...

Mutta tässä kuulumisia tällä kertaa...erottelua odotellessa. Vähän tuo erottelu pohdituttaa, kun niitä on neljä samassa ruukussa. Sahaanko ruukut neljään osaan vai miten toi ois järkevintä suorittaa??? Pappi vois kommentoida tätäkin :) Muutamassa näytti olevan jo tuloillaan ne ekat "oikeet" lehdet...

Ai niin...kuvia laitan heti, kun vaan kekkaan miten ne tänne saa silleen järkevästi...