...ja kamoja on yritetty kovasti laittaa paikoilleen. Kuukausikin on kerenny vaihtua...että aika menee nopsaan eteenpäin. Edelleen on melkosta kaaosta. Siivousta on suoritettu huone kerrallaan: ensin kamat yhdestä huoneesta pihalle, sen jälkeen siivous ja sinne huoneeseen kuuluvat rojut takas ja jonkinlaiseen järjestykseen. RASITTAVAA!!! Keittiö + olohuone + makkari + kylpylä + wc olis jo asumisvalmiina...pari huonetta edelleen jäljellä. Mutta hiljaa hyvä tulee. Samalla on molemmat tehty töitä. Koiraeläinkin on vielä evakossa, kun on niin paljon rojuja ympäriinsä ettei olla sitä tänne otettu säätämään ja pyörimään jaloissa...pääsee vanha herra sitten valmiiseen kämppään. Miehen pitäis palata tänään töistä ja tarkotus ois nyt sitten räpeltää noi loput huoneet kuntoon ens vkonlopun EUROVEISUVALVOJAISIA varten. Tiedossa Veisujen lisäks hyvää hirviruokaa (tai jotain ruokaa), mässyä, viiniä, siideriä (ylipäätään juomaa), saunaa...kaikkee mitä nyt Veisujen kunniaks voi tehä.

Chilit jaksaa mamalassa hyvin...ovat kasvaneet...suurin taitaa olla likimain 20 cm Cayanne. Hirvittävän erikokosia vaan ovat...toisaalta sehän on vaan hauskaa! Veisuvkonloppuna osa chileistä lähtee uuteen kotiin...jos vaan muistetaan käydä niitä Mamalasta hakemassa Veisuhuumassa. Yks itäny oli siirtyny taivaallisille kasvumaille...en nyt taas millään sitten muista mikä niistä, kun oikeesti en oo kerenny/jaksanu vierailla Mamalassa kovin usein nyt. Mutta kunhan tässä asetutaan niin sitten...ehkä otan osan tänne omaan hellään huomaani...katotaan, katotaan...

Oon vaan miettiny, että missähän vaiheessa niitä turveruukkuja passais alkaa tunkemaan isompiin astioihin...vai pitäskö ne kaikertaa ne taimet kuitenkii pois niistä ruukuista??? Kun jossain vaiheessa luin jostain, että kun juuret alkaa tuupata ulos siitä turpeesta niin pitää runtata isompaan, mutta kun yhelläkään ei näy niitä juuria pihalla??? Vai oonko mä taas hurjan kärsimätön...että vois ihan rauhassa ootella vaan...??? APUVA!!!

Ai niin ja D tuossa edellisen räpellykseni kommenteissa kyseli lannoittamisesta...siihen tarttee kyllä vastata: EI HARMAINTAKAAN HAJUA, mutta ite en aio mitään ylimääräsiä tököttejä niille antaa...luomua nääs, ystävät rakkaat :) Kunhan ne vois viiä pihalle niin saisivat kaivovettä...siitä en tiiä mitä lannotteita siellä on...jotain leviä ja sammakonkutua varmasti :)