OMA MUSSUKKA ON VIIMEIN SAANUT MARJAN ALUN TEKEILLE!!! Se on muhinu sitä jo jonkin aikaa tuolla kukan terälehtien suojassa, mutta nyt sieltä jo pää kurkistaa. Emme siis heitä kirvestä kaivoon vielä tuonkaan suhteen. Kirves on meinannu kyllä lentää jo monastikin...millon on kirvoja, millon tiputellaan kukkia ja marjanalkuja...pläääh! Melkosta elämää. Ja mahtavista lupauksista huolimatta en oo saanu kuvia tänne laitettua. Kuvat oon kyllä ottanu jo varmaan viikko tai kaks sitten :) Niistä ajoista kylläkin tilanne on jonkin verran muuttunu elikkäs todennäkösesti otan tässä vapailla nyt sitten uusia kuvia ja laittelen niitä tänne, on nuo sen verta kasvanu mun silmin katottuna.

Tilanne siis on tällä hetkellä se, että KAIKKI kasvit pukkaa marjaa enemmän tai vähemmän. Edelleenkin nuppuja tipahtelee ja välillä myöskin niitä marjan alkuja...enkä vieläkään tiiä mistä moinen johtuu. Supstraalia menee kerran viikossa...en tiiä onko se liikaa vai liian vähän, mutta kokeillaan :) Mama on käyttäny kananpaskaa omille kasveilleen...ja suositteli sitä mullekin...että ehkä sitten kokeillaan seuraavaks. En tiiä vai onko ne vailla isompia ruukkuja. Nuohan on jotain vajaa 20 cm halkasijaltaan.

Parina viime päivänä oon löytäny pari kirvaa noista kasveista, mutta ne on deletoitu välittömästi. Sen kummempiin toimiin en vielä oo ryhtyny. Kävi tässä mielessä viedä noi kaikki Pojat suihkuun joku päivä, mutta sekin on näitten töitten takia jääny...mutta ehkä sekin hoidetaan nyt vapailla, jos ne vaikka piristyis, kun näkee paljasta pintaa...jospa tuo kultapoika Petterikin innostuis työntämään nuppusistaan lisää tavaraa esille ;)