Sunnuntai-iltana nyt sitten päivitellään parin pvän tapahtumia täältä Rukalta. Eilen heräiltiin hyvissä ajoin ja syötiin mahtava ja tuhti aamiainen ennen rinteeseen lähtöä. Tanja ja Antti pakkasi omat lasketteluvehkeensä pulkkaan ja reippailtiin rinteeseen. Melkonen oli yläviisto ennen "keskukseen" saapumista ja hiki päästä valuen mentiin Mr. T:n kanssa vuokrailemaan laskuvehkeitä. Vuokraamossakin oli sangen hikinen tunnelma, mutta reilun puolen tunnin kuluttua oli "ajovermeet" kainalossa. Eikä muuta kun mäkeen.

Rinteet olivat aivan loistavassa kunnossa ja ihmisiä melkosen paljon. Myöhemmin päivästä rinteet muuttui osittain jäisiksi ja ainakin meikäläisen ennestäänkin hidas laskuvauhti muuttui entistä hitaammaksi, kun en saanut laudan kantteja pitämään millään konstilla...taidon puutetta :)

Meikä näyttää tässä jotenkin ihan lonkkavikaselta...tässä vaiheessa muuten olikin jo ahteri kipeenä...ei niinkään kaatuilusta, vaan muusta rempuilusta ja liukastelusta.

Rinnebaarissakin istuskeltiin nauttimassa tiskivettä. Hyvin maistui se ja dippilautaset, jotka jo tässä vaiheessa tais olla hävinnynnä parempiin suihin. Kuva Pessarin taukopaikalta. Muutama mäki taas väliin ja sitten palaneen Ski Bistron jäänteille Kontti Bistroon lämpimälle Minttukaakaolla ja Jekkutotille.

Rosa ja Rudolf = Sajo ja Mr. T.

Rinneporo. Mä ihastuin vallan noihin hauskoihin sarvensoiroihin :)

Ice Barissa oli jäätävä tunnelma. Tytöt hörppäs Glyhweinia ja pojat Minttukaakaot.

Sen jälkeen ei meikätyttö enää pysynyt kunnolla pystyssä, joten teimme siirtymän rinteistä saunomaan. Nähtiin muuten siinä ohimennen matkalla Koivuniemen Paolakin :) Nimmaria tai kuvaa ei kyllä uskaltanu mennä pyytämään...oli roudaus pahasti kesken.

 

Colorado-ravintelissa tyttöset nautiskeli Pocahontakset (vas.) ja poikaset otti Sheriffin tähdet. NAM!!!

Ja eikun syömään!!! Pikkusen vähän oli hyviä sapuskoita ja vähäsen tuli massutkin täyteen.

Sitten Zoneen sapuskoita sulattelemaan. Oli muuten mahtava meno...siellä keikuttiin pilkkuun asti :)

Tänään aamulla sitten olikin pieniä käynnistymisvaikeuksia. Formulat kyllä kateltiin...saattoi pikkasen kuorsaus kuulua ajoittain. Sen jälkeen väsy taas voitti ja huilaamaan piti mennä. Puolen päivän maissa sitten alettiin harkita semmosta ylösnousemusta, että josko jotain sais aikaseksikin. Mietittiin jopa mäenlaskun jättämistä väliin, mutta onneksi järki voitti ja mäkeen mentiin.

Aurinkoisia rinteitä nunnuteltiin menemään. Hikihän siinä tuli, ainakin mulle, mutta kyllä kannatti lähtee. Kummasti piristi!

Päivän tyylinäyte.

Päivän huumoripläjäys... :D

Rinteestä luikittiin Pizzeria Rukan kautta "kotiin". Suosittelen lämpimästi Quattro Formaggiota...juustoa ja pullaa hyvässä suhteessa...SLURPS!!! Nyt saunaan ja sitten makkoomaan. Huomenna pitäis jaksaa ajella kotiin, loma alkaa olla valitettavasti lopuillaan :( Kaikki hyvä päättyy aikanaan, vaan konsanaan ei milloinkaan! Kitoos kaikille ihqille ihmisille, jotka teitte taas lomastamme muistorikkaan!!!

Blogi jatkanee edelleenkin päivittymistään säännöllisen epäsäännöllisesti...PUSPUS MUSSUKAT!!!

EDIT 22:50: Testasin muuten tänään semmosta Power Balance-ranneketta. On muuten huippulaite. "Toiminnan" alkaminen vaan näytti vievän vähän aikaa...ensimmäisissä laskuissa ei kyllä ollu balanssista tietookaan, mutta niin vaan parani loppua kohti. Tiiä mitenkä hienosti sitä ois balansoitunu, kun vaan ois pitempään jatkanu käyttöö!!! Ei oo mikkään humpuukkivärkki!!! Suosittelen ;)