Torstaina heivasin Miehen "käskystä" Pojat (=chilit) ulkoilemaan parvekkeelle..."Kyllä ne siellä pärjää ihan hyvin"-kommenttien saattelemana. Ilma oli lähes ihanteellinen...aurinkoa, lämpöä ja pienoinen tuulenvire. Pojat sijoittelin seinän viereen ja lähdettiin sitten Miehen kanssa Mamalaan viemään Koiraeläintä tupariturvaan ja hakemaan fillarit. No yllätys, yllätys...tuon reissun aikana alkoikin tuulla ihan sairaissa puuskissa. Kotiin päästyämme ryntäsin hetimiten partsille tsekkaamaan Poikien vointia...ja VOI EI!!! Siellä oli Ramirot menneet nutulleen ja varret sojottivat vaakatasossa!!! Eihän siinä muuta kun Pojat sisään ja tarkistamaan vahinkoja. Varret eivät olleet onneksi katkenneet, joten löin kyseisille Ramiroille tukikepit grillitikuista ja vähän tumppasin varren juuresta multaa tiiviimpään. Illemmalla Ramirot olivatkin tormakoituneet ja nyppäsin tukikepit pois. Kai ne ois voinu jättääkin, mutta kyllä meillä yritetään mahd. pitkään elellä ilman mitään ylimääräsiä tukia. Mainittakoon, että kaikki muut olivat kestäneet tuulen tuiverruksen pystypäin eli ei muita vahinkoja. Ramiroissa on niin julmetut lehdet, että varmaan siitä syystä menivät nurin.

Tupareiden ajaksi Pojat pääsivät työhuoneen ikkunalle turvaan ja tarkoitus olis taas yrittää niitä pihalle, jos vaan tuo pannahisen tuuli vähän laantuisi. Chiliosasto sai tuparituomisina lisäystä miedosta serkustaan eli ihan tavan paprikasta, jonka Anoppi toi :) Kokoa sillä Pojalla on jotain ehkä reilut 30 cm. Sen uskalsin jo jättää yöksi parvekkeelle...katellaan kuin käy...yöllä on ollut lämpöä jotain 10 asteen kantturoissa.

Tupareista mainittakoon sen verran, näin omalta kannalta katsottuna, että oli erittäin mukavat kinkerit ja toivottavasti samantyylisiä bileitä voidaan meillä pitää jatkossakin. Kaikille suuret kiitokset mukavista partyista!!! Kaikki ovat tervetulleita jatkossakin!!! Suunnitteilla on jo ainakin Rapukestit... ;)