Heippa hei vaan taas pitkästä aikaa. Nyt tuli tehtyä semmonen kämmi, mitä ei ois missään nimessä saanu päästä käymään. En kerenny eilen kastelemaan noita itäneitä taimia...tänään aamulla löysin ne laonneena tuolta kammarista. Yritän nyt elvyttää niitä..jos niistä joku jaksais vielä päätään nostaa...yks ainakii on jo terhakoitunu...toivottavasti kaikki muutkin jaksavat päänsä nostaa. Just kävin vilkasemassa noita laonneita...pari siltä kyllä ainakin on virkistyny huomattavasti ja en vielä menetä toivoo niitten loppujenkaan kanssa. Saavat tänään nyt vähän ylimäärästä vettä sitten vaan.

Mukavista uutisista sitten sen verran, että eka korallipensas on könynnyt ylös mullasta...melko vinkeen näkönen itu. Laitan kuveja joku toinen pvä, jos noi kämmitaimet pelastuu...nyt ei niissä oo mitään nähtävää todellakaan!!! Korallin lisäks Negro teki yhestä siemenestä kaks itusta, Hercules on itänyt myös ja Karibialainen Habanero kans. Ne voi hyvin, kun ovat vielä "katoksen" alla minarissa.

Ja mitä talvehtijoihin tulee...vaihtelin niille mullat ja karsin todella rankalla kädellä rumia lehtiä pois. Selailin tuossa sitten chilipalstoja niin totesin, että oonkin tainnu vaan kastella niitä liikaa ja käpristyvät sen takia. Nyt ne on rajotetulla nesteytyksellä ja saatanpa niille tuupata lantaakin jossain vaiheessa, jos innostuisivat. Kyllä ne uusia lehtiä työntää ihan kivasti ja yks nuputtelee, mutta nypin edelleen nuppuja pois. Anopilla ainakin yks Pygmipuska talvehti ja siellä on ekat marjat jo kypsyny...ja on ihan erinäköstä puskaa kun meikäläisen rangat! Toivottavasti niistäkin kuveja saan jossain välissä.

Mutta nyt jäädään seurailemaan tätä tilannetta...