Sattuipa tänä päivänä seuraavaa...

690321.jpg

Uskollinen vartiowookieni Wanker Fathair Koistinen (Star Warsista tutun Chewbaccan serkkupoika. Chewienkin sukunimi on Koistinen, vaikkei sitä juuri koskaan missään ole mainittukaan...) suoritti tavanomaista vartiointikierrostaan chilipuutarhassani.

690323.jpg

Sää oli harmaa, kolea ja muutenkin ikävä, mutta sehän ei hymypoika Wankeria haitannut, vaan hän moikkaili iloisesti minut nähdessään.

690327.jpg

Reippaasti Wanker jatkoi partiointiaan chilieni keskellä. Päästyään suurimman Cayanneni kohdalle hän huomasi ettei kaikki ollut kohdallaan. Hän katseli ympärilleen ja kauhukseen huomasi Cayannen juurella valtavan chilimadon, jollaisesta Suentassu jo aiemmin varoittelikin! Että se Suentassukin tietää etukäteen näitä juttuja...ettei ois ennustajan vikaa?!

690332.jpg

Tarkemmin asiaa tutkittuaan Wanker totesi, että kyseessä on pahamaineinen, kauimmaisissakin galakseissa tunnettu Charles Chiliworm. Charles oli tullut kuuluisaksi mittaamattoman arvokkaiden chilisatojen tuhoamisesta vain chilin lehtiä mussuttamalla. Ja tässä puhassahan Charles täälläkin näytti olevan.

690334.jpg

Wanker hyppäsi jättimäisellä wookieloikalla lähimmän kasvin juurelle päästäkseen iskuasemiin. Hän kuitenkin tajusi ettei tulisi pärjäämään yksin tälle pahamaineiselle intergalaktiselle rikolliselle, joka kovaa vauhtia oli tuhoamassa hänen vartioimansa chilipuutarhan suurinta yksilöä. Niinpä Wanker otti mentaaliyhteyden erittäin hyvään ystäväänsä Jedimestari Yodaan, joka oli jo aiemmin ottanut yhteen Charlesin edustaman lajin kanssa.

690336.jpg

Yoda putkahti apuun nanosekunnissa...kitoos nykyaikaisen tekniikan (madonreiät, tiedättehän?!). Pian hän jo taistelikin julmaa chilintappajaa vastaan pelastaakseen puutarhani ja sen valtavan sadon, jonka se tulisi tuottamaan. Tässä vaiheessa löin rahani likoon Yodan voiton puolesta...

690337.jpg

Taistelu oli lyhyt, mutta sitäkin julmempi. Ennakko-odotusten mukaisesti Yoda selvisi voittajana ja kuoletti Charles Chiliwormin ja poisti näin sen tästä todellisuudesta.

690340.jpg

Rauha ja ihana seesteisyys palasi taas chilipuutarhaani. Suuret kiitokset Wanker Fathair Koistisen ripeydelle vaaran uhatessa sekä myös Jedimestari Yodalle, joka pisti henkensä alttiiksi mahtavien chilieni vuoksi!!! ELÄKÖÖN WANKER JA YODA!!! MAY THE CHILIFORCE BE WITH YOU...ALWAYS!!!