Eli mittailinpa tuossa päivällä Pojat taas pitkästä aikaa. Puolen kuun seutuun on tehty edellinen mittaus. Ja tämän päivän voittaja on edelleen Paprika, joka on venynyt jo 35 cm mittaan. Toisena myös edelliskerran kakkonen Cayanne myös viiden sentin lisäyksellä. Muut on sitten jostain syystä vähän hitaampikasvusia.

Hauskaa on ollu huomata se, että noi nypityt Pojat on alkaneet innokkaasti nyt puskee taas haaroja, joihin yrittävät saada nuppuja aikaseks vähän niinku salaa. Päätin tänään, että nyppimistä jatketaan ainakin siihen asti, kun palaan reissuiltani. Tarttee vaan Mama opastaa hommaan tässä huomenissa. Ne lähti Iskän kans kait mökille niin ei viitti tänään enää häiritä...tiiä vaikka ovat jo nukkumassa :)

Jeba tuolla omilla sivuillaan kehuskeli Peter Pepperinsä komeudella...kyllä mä menisin väittämään omaa kyseisen lajin edustajaani myös erittäin komeaksi. Hoikka, melko pitkä, hyvätapainen ja aina yrittää parhaansa. Nytkin se on venyttänyt muutaman sentin lisää mittaa itselleen. Otan kuveja sitten kunhan palaan. Tarkastan samalla nuppu-/kukkaistilanteen. Tällä hetkellä kaikkissa muissa on vähintään pari nuppua paitsi tuossa suosikkipojassa ja Charlstonissa, mutta kyllä mä uskon että nekin sieltä kohta alkaa nuputtaa. Parempi ois elleivät halua tuonne roskalavalle...vink, vink vaan Pojat!!!

Naapurit varmaan taas ihmettelee, kun mä kiroilen noille tuolla partsilla. Oon yrittäny kyllä hyvin hissukseen tai vasta myöhään illasta kiroilla ettei niitten lapset kuule :) Ja tietty sillon kun ne on muuten vaan poissa kotoo...sillon uskaltaa kirota vähän äänekkäämminkin.

Mutta ei tässä tän kummempaa tällä kertaa. Huomenna lähen hitaitten hämäläisten sekaan töistä päästyäni ja katellaan chiliasioita sitten kun palaan, jos ei Mama mitään tänne sillä välin kirjottele. Ja laittelenpa ehkä niitä kuvejakin sitten. Ai niin...siellähän on noita Chililapsukaisia kans...tarkastanpa samalla niiden tilanteen...ja yritän muistaa ottaa niistäkin jotain todistusaineistoo.