Aamulla herättiin hyvissä ajoin. Tänään oli allekirjoittaneen ja Mr. T:n vuoro tehdä jotain aamupalan tapaista. Aamiaispöydästä löytyikin sitten ainakin tuoreita juustosarvia ja multimarjarahkaa (mustikka-puolukka-lakka). Herkut napsittiin hetulaan ja sittenhän olikin jo aika lähteä rinteeseen. Keli ulkona oli aivan mahtava, aurinkoa lähes pilvettömältä taivaalta.

Jengi valmiina valloittamaan länsirinteet.

Eilen lastenrinteessä, tänään isoissa rinteissä...ja vallan mainion näköistä menoa oli!

Huipulla tuuli, mutta olipahan mahtavat maisematkin. Tässä vaiheessa aurinko oli jo vetäytynyt pilveen ja muutaman lumihiutaleenkin nähtiin putoilevan taivaalta.

Tätä kuvaa ainakin kaksi kaikista kolmesta lukijasta on odottanut. Perinteinen (???) sidukka rinneravintelissa. Panorama-ravintolassa oli kyllä kivat näkymät ja auringon paistaessa todella leppoisaa ja mukavaa olla. Tätä ennen oli sisätiloissa koko porukan voimin nautiskeltu lämpimät kaakaot kermavaahdolla ja strösselillä sekä meikäläinen suklaastakieltäytyjänä otti t:n. Ihan pakko kommentoida tuota meikäläisen ulkonäköä, että "ei niinku tiätsä ollu ihan yköstä, mutta kakosellakin pärjää ihan hyvin". Ei ihan ollu edustuslook tälläkään kertaa... ;) Rinteet oli muuten aamupäivästä ihan hyvässä kunnossa, mutta puolen pvän jälkeen hyvinkin jäisiä paikoitellen...siitä syystä eräällä on pikkisen vähän kipee häntäluu...

Joskus se vaan on...tosin erittäin harvoin...ei juuri koskaan oikeesti!!! :D

Rinteestä käväistiin mökissä syömässä takkamakkaraa ja kiiruhdettiin hohtokeilaamaan. Palloa on siinä monenlaista. Mikähän siinä on, että koskaan ei löydy semmosta just omaan kätöseen tehtyä kuulaa, millä sais niitä täyskaatoja tehtyä ihan urakalla?

"Siis niinku tiiätsä, se keilakuula on tämmönen pyöree molluska, missä on ne semmoset reijjät, mihin survotaan muutama sormi ja sitten se niinku nakataan menemään tonne radalle ilman, että omat sormet menee siinä niinku mukana, tiiätsä?!"

Päheet pimeessä hehkuvat keilailukenkät!!!

"Kyllä toi kone munii niitä palloja jossain vaiheessa...ootellaan kaikessa rauhassa vaan!"

Lennokasta oli meno radalla!!! Allekirjottaneelle oli muuten uus tuttavuus noi tommoset "lastenkaiteet"...pitää sanoo, että vallan kätevät poistamaan rännipallojen aiheuttamaa kiukkua ja raivoa.

Keilailuhommien jälkeen käytiin Hillside-ravintolassa syömässä massut pömpölleen. Nälkä ois siirtyny ihan pelkällä pääruualla seuraavaan päivään, mutta piti sitten mennä ahnehtimaan vielä valtaisat jätskiannokset jälkkäriksi...kerrankos sitä juu. Mökille paluun jälkeen ainakin allekirjoittanut ja Mr. T kävi pikavisiitillä Tirsamaassa. Iltamassa pari henkilöä suoritti pikaiset saunomiset...ja tällä hetkellä (klo 22:12) mökin täyttää yläkerrasta kuuluva vieno kuorsaus. Taidan tästä itsekin lähteä unten maille...hampipesun kautta, luonnollisesti! Hyvää yötä, kaikki pallerot...palataan astialle jälleen huomenna :D