Kesä on mennä huristanut hurjaa vauhtia ja nyt vähän kertausta kaikenlaisiin tapahtumiin matkan varrella. Aloitetaan parista MAHTAVASTA keikasta. Eli siis...kävästiin tsekkaamassa Bon Jovi ja Bruce Springsteen Helsingin Olympiastadionilla.

Bon Jovi esiintyi 16.6.2008 lähes täpötäydellä Stadikalla. Lippuja oli kuulemma myyty 40 000!!! Meidän piletit oikeuttivat istumaan lähes kauimmaisessa nurkassa esiintymislavaan nähden, mutta sehän ei tunnelmaa latistanut juuri yhtään. Ainoo vaan, että vaikka kuinka kiikareilla tähysti, niin eipä ihan hirveen kauheesti bändiä näkyny. Screeniltä tuli parhaat näkymät. Jovi esitti uutukaisten biisien lisäksi mahtavia vanhoja hittejäkin. Tunnelma oli hieno...oli meinaan meikäläisen elämän ihka eka "ISO" keikka mitä olin kattomassa.

Bruce Springsteen puolestaan esiintyi 11.7.2008 samalla Stadionilla. Tällä kertaa meidän liput olivat lavan eteen kentälle (myytyjä lippuja yli 40 000 huhujen mukaan). Ja voi Luoja, kun meinas tulla kökö housuun kun Pomo bändeineen aloitti keikan!!! AIVAN SAIRAAN MAHTAVAA!!! Ja jos ois tajuttu olla pikkuriikkisen lähempänä edessä olleita puomeja, olis päästy änkäytymään ehkä jopa ihan lavan eteen, kun ennen keikkaa sinne päästettiin väkeä lisää. Mutta siistiä oli. Tällä kertaa sentään bändin näki ilman kiikareita...tosin edelleen olivat aika kaukana...ja tunnelma oli jopa mahtavampi kuin Jovin keikalla!!! Biisilista koostui suurelta osin uudemmasta tuotannosta, joka ei meikäläiselle niin tuttua ollut (vaikkakin jonkinasteiseksi faniksi itteni luokittelenkin). Tietenkin joukossa oli semmosiakin klassikoita kuin Born In The USA :) Suuresti harmittamaan jäi, kun poistuimme ennen encorea (aateltiin, että päästään näppärämmin pois...ei ehkä pitäs aatella?!?!?!)...kun kuulemma sitten vielä Herra Pomo oli esiintynyt vielä lähes tunnin ajan!!! ARGH!!!